| John Timor, [471] Quad |
![]() ![]() |
| John Timor, [471] Quad |
![]() Grupa: Użytkownik
sob, 13 mar 2010 - 21:28
Imię i Nazwisko postaci: John Tiomor Ilość godzin przegranych w sumie: ok.200 z hakiem Link do profilu na stronie głównej: http://ls-rp.net/profil/John_Timor/ Screen logów z kokpitu (kicki, jaile, ostrzeżenia): http://iv.pl/images/76387464430773889790.jpg Screen /stats + /time - bez kadrowania http://iv.pl/images/94739698790003777906.png Nazwa i ID modelu pojazdu: 471 Quad Motywacja: Witam szanowną administrację. Wszyscy tutaj piszą, że Quad służyłby im do jeżdżenia po polach i po górkach, lecz ja napiszę inaczej. Chciałbym tym pojazdem poruszać się po mieście.Często wybieramy się ze znajomymi poza miasto na kamieniste drogi , dzięki temu pojazdowi będzie to przyjemniejsze. Jestem młodym Amerykaninem, który wiedzie spokojny i zdrowy tryb życia. Jazda codzienie autem staję się bardzo monotona.Myślę że można mi zaufać i przyznać mi takowe pozwolenie. Oczywiście Quad'em nie będę skakał po jakiś ogromnych górach. Pozdrawiam Proszę administrację o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Inne postacie:Kevin House,Jade Flowers -------------------- ![]() |
![]() Grupa:
sob, 13 mar 2010 - 21:36
Synu, nie wiem co Ci zrobiła policja, ale mniejsza z tym - jestem na tak, myślę, że można Ci zaufać. ( Mam. )
-------------------- Przerwa.
|
![]() Grupa: Emergency Response System
sob, 13 mar 2010 - 23:30
Ja sie wypowiem że nie zasługujesz na owe pozwolenie bo czasem lubisz "poodwalać". Widziałem cie kilka razy w grze i masz nie zachwycające RP, (oczywiście ja też takiego nie mam). Np. Dzisiaj stałem na ulicy a ty kazałeś mi zejść poczym mnie wyzwałeś od PG, co to nie jest PG. Napisałem ci na /w czy wiesz co to jest wogóle PG napiałeś wiem i zablokowałeś mnie Screen. Screen. -------------------- |
nie, 14 mar 2010 - 07:09
Ja sie wypowiem że nie zasługujesz na owe pozwolenie bo czasem lubisz "poodwalać". Widziałem cie kilka razy w grze i masz nie zachwycające RP, (oczywiście ja też takiego nie mam). Np. Dzisiaj stałem na ulicy a ty kazałeś mi zejść poczym mnie wyzwałeś od PG, co to nie jest PG. Napisałem ci na /w czy wiesz co to jest wogóle PG napiałeś wiem i zablokowałeś mnie Screen. Screen. Nie wypowiadaj się jak nie masz pozwolenia, na tych twich ss widać jak tylko naisałem "wiem".Odpowiedziałem Ci na twoje pytanie, po czym miałem taki kaprys i zablokowałem /w. -------------------- ![]() |
![]() Grupa: Santovskaya Bratva
nie, 14 mar 2010 - 08:54
Jestem za, moze poziom rp nie jest taki zachwycający ale mozna mu zaufac mam -------------------- |
![]() Grupa: Emergency Response System
|
![]() Grupa: 23rd Recon Company
nie, 14 mar 2010 - 09:11
A pan u góry chce chyba procenty żeby się WIĘCEJ nie wypowiadał jak nie ma pozwolenia. Co do tego Pana, chyba można mu zaufać, ma trochę godzin, prawie puste Logi, jestem Za -------------------- |
|
Grupa: Użytkownik
nie, 14 mar 2010 - 09:20
Widziałem pare jego akcji, więc chyba można mu zaufać. (( Mam Pozwolenie. )) |
nie, 14 mar 2010 - 10:24
Ja też mam pozwolenie i moim zdaniem zasługuje na pozwolenie. W sumie to nie wiem czemu quad jest zastrzeżony, bo oprócz jeżdżenia po bezdrożach jest bezużyteczny. Jest mało sterowny i powolny. Co do samego gracza, to nie mam do niego zastrzeżeń. Odkąd pracuję w rządzie nie zauważyłem aby John jakoś odwalał czy naruszał regulamin.
-------------------- |
|
Grupa:
nie, 14 mar 2010 - 10:35
Teraz kolej na mnie, więc tak. Owy gracz pracuje praktycznie w mojej firmie gdzie jestem zastępcą ochrony, jest dobrym graczem - nie ma większych skarg na niego, widać że stara się douczyć itd. Jestem za tym by mu owe pozwolenie dać.
-------------------- Pa! |
![]() Grupa: Support
Postów: 3,853 Dołączył: nie, 15 cze 08 Skąd: Los Angeles CA - Santa Monica |
pon, 15 mar 2010 - 12:14
Akceptacja.
-------------------- ![]() Obecna postać: Charlemagne Moreau W dni robocze zmniejszona aktywność ze względu na brak dużej ilości czasu, jeśli czegoś będziesz potrzebował możesz złapać mnie na wiadomości prywatnej lub na skype. |
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 14:14 |