| FL |
![]() ![]() |
| FL |
![]() |
sob, 13 mar 2010 - 23:53
Niestety, nawet moja domowa armia z Adobe Audition, SoundForgem i WaveLabem na czele nie potrafi poprawnie wyodrębnić wokalu z piosenki Druga i chyba ostatnia próba: klik - może za kilka lat takie rzeczy będzie można robić na swoich kompach, ale dziś chyba nie jest to możliwe. -------------------- CYTAT(Tet) ' Zawiesiłem się, masz rację synku, i wiszę dotąd, razem z poprzeczką, dla ciebie to jest za wysoko ' Weźmie ktoś tego psa? |
![]() Grupa: Użytkownik
nie, 14 mar 2010 - 00:38
Ja się nie dziwie, też kiedyś próbowałem zrobić coś podobnego, jak wiadomo - niepowodzenie. Co do Hi Hat'ów: Lepiej pościągaj jakieś Drum Kit'y, ogółem, niektóre są naprawdę dobre. Osobiście nie mam tego wiele, ale jak na razie mi się więcej perkusji nie potrzeba. -------------------- Nie gram już na żadnym serwerze, wszystko rozdałem i szponce bity 24/7, dzięki za gre.
|
|
Grupa: Użytkownik
Postów: 938 Dołączył: pią, 06 lis 09 Skąd: Nadrenia Północna-Westfalia |
nie, 14 mar 2010 - 00:47
-------------------- Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe. Erwin Scholl(Hans Hotlen) - Bundesnachrichtendienst(Federalna Służba Wywiadowcza - RFN), Interpol, State Prosecutor's Office, Los Santos Police Department, United States Secret Service, 69th Battalion of Los Santos Fire Department - killed by Islamic terrorists, 500h+. Widziałbym go w Clubie pociskającego przez miasto i puszczającego Reprezentuje JP z audio plugina. Chwilowy zastój na forum, a powód to - problemy z internetem. Zmieniam usługodawcę, średnio aktywny(powrót 31.08.2010 do godz. 23:59) http://www.iv.pl/images/96171484444715822216.jpg - ubaw po pachy. |
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 14:02 |