Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 4 5 6  
Closed TopicStart new topic
Zachowanie graczy oraz ich chęć do odgrywania akcji.
Dwayne Bentley
Zycho

Grupa: Użytkownik

Post #61 post pią, 12 mar 2010 - 03:06
CYTAT(Nathan Ragoss @ czw, 11 mar 2010 - 19:20) *
Powiem tak, nie jeden tutaj się wypowiada a przypierdzieli w kogoś i na /w "Ty słuchaj laga miałem albo nie mam czasu już odgrywać bo mam stoi nade mną z krzesłem bo za długo gram, chyba jej zaraz wyrwę te krzesło i jej przyjebie".

Miewałem takie przypadki, że wypadek był spowodowany z mojej winy gdyż miałem laga, ale nigdy nie odjechałem i nie napisałem niczego takiego. Po prostu czekałem na reakcję drugiej osoby.
Go to the top of the page
+Quote Post
Lance Harrison
Łest Sajd

Grupa: Użytkownik

Post #62 post pią, 12 mar 2010 - 13:58
Ja co 2 wypadek mam 'sry lag'. Szczerze mówiąc nie za bardzo lubię to odgrywać. Raz miałem na prawdę laga to koleś zaraz z mordą wyleciał 'Pewnie, nie ogrywaj kurwa, bo po co". Bany w danym zakresie były by dobrym wyjściem ;s

--------------------
50 miejsce na liście spamerów

90% pozdro.
+Quote Post
Philip Beccarini
Magik

Grupa: 23rd Recon Company

Post #63 post pią, 12 mar 2010 - 14:24
Miałem około 20 screenshotów podobnych sytuacji - niestety, jestem po formacie i zostały mi z dwa, bądź trzy których i tak się nie opłaca wstawiać, bo jest to sama rozmowa po wydarzeniu całej akcji. Serwer upadał z czasem, gdy administracja przestała nas informować na temat update'u i nie tylko ( swoim zachowaniem niektórzy wręcz odstraszali, oczywiście nie przypisuję wszystkich do jednego worka - są pewne wyjątki ), odchodzili z czasem 'lepsi' gracze widząc idący na przód konkurencyjny serwer. Tak właśnie powstała noobiarnia na tymże serwerze - gracze stwierdzili - skoro serwer się nie rozwija, to dlaczego ja miałbym się starać? Wszystko mieli w nosie, już nawet za zwrócenie uwagi potrafili utrzeć nosa wiadomością prywatną, czasami nawet całą wiązanką. Może z czasem stan na serwerze wróci do poprzedniego, kiedy to wszelakie drobne i te większe akcje cieszyły oko - w moim odczuciu niestety pozostanie tak, jak jest dotychczas. Scena RolePlay z pewnością się nie utrzyma na jednym serwerze, przyszedł czas na kogoś innego - niestety nie chciało się robić wcześniej? Macie dzięki temu rezultaty swojej jakże ciężkiej i bardzo owocnej pracy.

Ten post został edytowany przez Alex Telford: pią, 12 mar 2010 - 14:29
+Quote Post
Travis Moratti
Michał, Mnich - jak kto woli.

Grupa: Emergency Response System

My statusSkype : lucas.james.mnich
My status xFire : rodwajler

Post #64 post pią, 12 mar 2010 - 21:05
Noobiarnia przy 100 graczach+, nie przesadzaj. Serwer odzyska swoją świetność, jestem o tym przekonany, a monotonia tego giganta (wiadomo jakiego) odstraszy prędzej czy później tych graczy co odeszli i przygoni ich tutaj. smile.gif

--------------------
"Lepiej iść i upadać niż całe życie klęczeć..."
Zwiększona aktywność na serwerze, powód: szkoła i co za tym idzie powoli odzyskuję zajawkę.
.
+Quote Post
Takashi Zuka
Zupa

Grupa: Emergency Response System

Gadu-Gadu : 9562310

Post #65 post pią, 12 mar 2010 - 21:12
CYTAT(Lance Harrison @ pią, 12 mar 2010 - 13:58) *
Ja co 2 wypadek mam 'sry lag'. Szczerze mówiąc nie za bardzo lubię to odgrywać. Raz miałem na prawdę laga to koleś zaraz z mordą wyleciał 'Pewnie, nie ogrywaj kurwa, bo po co". Bany w danym zakresie były by dobrym wyjściem ;s

Też takie mam wypadki, nie raz miałem też teksty typu "Sory, śpieszę się" i już kolesia nie ma. Szkoda słów na takich graczy. Albo jak sprzedam komuś pita, to zaraz na /w mam teksty "K*rwa naucz się jeździć, bo skarga leci", po prostu żałosne.

--------------------

Takashi "Zupa" Zuka - Doctor of San Andreas Metropolitan Emergency Rescue Service.
+Quote Post

6 Stron V  « < 4 5 6
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 20:11