| [Skarga]Baxter Anderson, Przekręt. |
![]() ![]() |
| [Skarga]Baxter Anderson, Przekręt. |
![]() Grupa: Użytkownik
pon, 05 kwi 2010 - 13:30
Sibers oddał na banshee, zaś ja oddałem mu jego kasę. Z mojej i Flaminga strony sprawa rozwiązana. Teraz pozostaje zwrócić kase Sibers-owi.
-------------------- |
![]() |
pon, 05 kwi 2010 - 13:50
Nie wierze... akurat jak dał mi tą kasę, dał się restart chwilę po tym, teraz wchodzę, i nie mam tej kasy, ehh. xd Zaraz napiszę w prośbie... -------------------- rzal.
|
śro, 07 kwi 2010 - 16:28
Potwierdzam, że dałem mu całe swoje pieniążki, całą sumę którą mi uprzednio dał.
-------------------- |
śro, 07 kwi 2010 - 17:45
-------------------- I wake up in the morning pop my clip up in my shit I'm puttin' in work, smokin' a Purp like a cigarette One more Purp have to die niggas wonder why I sit back relax - in the cut - as his mama cry His homies want some get back But they can get a toe-tag and that's what you get For takin' out your nasty flue rag The bust - bust with the click Smoke they call this true flue I smoke the whole Purp crew Your baby mamas too, and you My name is evil Bat and I'm a rebel and a soldier I'm sparkin' like some folders E-Rickets like I told ya I got you Purp Rickets on the tip of your toes And you be all on my jock Cause you be diggin' my flows And D.J. Quik I took your beat Now I'm lookin' for you Wassup?! You Rickets just be talkin' I be spittin' that heat Give it up for this Grove East Side G-N-T-G |
![]() |
|
![]() |
nie, 11 kwi 2010 - 11:37
~Refresh - minęły 94 h, odświeżam. Może ktoś coś w końcu coś z tym zrobić ? -------------------- rzal.
|
![]() |
nie, 11 kwi 2010 - 13:39
Założyłeś prośbę o oddanie kasy, tam się ubiegaj o nią. Teraz skargę zamykam.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 14:21 |