| "All you need is love", "event" OOC. |
![]() ![]() |
| "All you need is love", "event" OOC. |
![]() Grupa: West Side Lords
pią, 05 mar 2010 - 09:24
Chciałbym zobaczyć to, jak czarnuchy z ganton napadają jakiegoś przechodnia. -''Cześć, kolego! Czy mógłbyś nam dać swoje oszczędności? Musimy też zarobić, przyjacielu.'' |
![]() |
pią, 05 mar 2010 - 22:27
Dobra odmiana dla zgryźliwości, cwaniactwa, patrzenia z góry, hemoroidów i skurczu zwieraczy. Ja mam takie małe postanowienie, że postaram się być lepszym człowiekiem, bo w życiu nie chodzi o to, żeby wszystkich udupić i być w top10.
-------------------- ![]() I`m motherfuckin` king of this throne. - Malow Mac. |
![]() Grupa: Użytkownik
Postów: 87 Dołączył: nie, 18 paź 09 Skąd: Compton / Ganton |
sob, 06 mar 2010 - 00:25
Ogólnie to nie jestem pewien czy ewent takiego rodzaju będzie można zaliczyć do udanych. Jednak bardzo podoba mi się wklejanie ssów z przeszłości. Na serwerze jestem nowy (320h) więc dzięki temu zobaczę jak to było w tamtych wychwalanych czasach.
|
![]() |
sob, 06 mar 2010 - 08:12
Jestem dosyć neutralnie do tego nastawiony, to czy się jakiś hejter Cię nie obrazi - tego nie wymusisz... Każdy musi się nauczyć "życzliwości" i doceniać ciężką prace innych. -------------------- Kiedyś to była sytuacja kultowa zjarać po buchu holenderski towar długo trzymany na głębokim wdechu pół dnia beztrosko zanosić się od śmiechu |
![]() Grupa: The Franzella Crew
nie, 07 mar 2010 - 07:04
Tydzień życzliwości ? Pomysł dobry tylko akurat tutaj ciężki w realizacji.
-------------------- Johnny Brachinno "Fat fuck?! Should look at yourself in the mirror sometimes, you insenstive cocksucker!" |
![]() Grupa: Government San Andreas
nie, 07 mar 2010 - 19:37
Dziwny event, o ile można to nazwać eventem. Nikogo nie nauczysz być miłym, przyjaznym. To musi wyjść z niego samego, jeśli gracz taki nie jest to ty raczej tego nie zmienisz. Taki średni pomysł, mnie akurat nie zainteresowało, o. Jestem Neutralnie nastawiony.
-------------------- ![]() David Sin - Councilman of Government San Andreas |
![]() Grupa:
nie, 07 mar 2010 - 22:52
Dziwny event, o ile można to nazwać eventem. Nikogo nie nauczysz być miłym, przyjaznym. To musi wyjść z niego samego, jeśli gracz taki nie jest to ty raczej tego nie zmienisz. Taki średni pomysł, mnie akurat nie zainteresowało, o. Jestem Neutralnie nastawiony. Naprawdę nie rozumiem tych wszystkich napinaczy internetowych. Cholera, co to im daje? Chciałbym zobaczyć chociaż przez tydzień pozytywne zachowanie ze strony użytkowników. Osoby kulturalne są, jak dla mnie, bardziej szanowane niż ci cali napinacze, którzy wyżywają się na wszystkich w sieci. -------------------- |
![]() |
pon, 08 mar 2010 - 13:22
Według mnie event trwa, od jakiegoś czasu atmosfera jest naprawdę fajna, no i administracja zaczęła działać.
-------------------- ![]() I`m motherfuckin` king of this throne. - Malow Mac. |
![]() Grupa: 69'th Battalion of LSFD
sob, 13 mar 2010 - 18:08
Jak kolega pare postów wyżej, zróbcie trzy dni - to zdecydowanie wystarczy. Jestem na tak! -------------------- ![]() Laurentinus " Laurent' The Time Bomb" Rousseau |
![]() Grupa: Support
Postów: 3,853 Dołączył: nie, 15 cze 08 Skąd: Los Angeles CA - Santa Monica |
sob, 01 maj 2010 - 23:40
Bez eventu można okazać komuś życzliwość, nie potrzeba do tego tematu. Po drugie, oczekujemy od Was jako graczy eventów tylko i wyłącznie powiązanych IC, a nie czysto OOC.
-------------------- ![]() Obecna postać: Charlemagne Moreau W dni robocze zmniejszona aktywność ze względu na brak dużej ilości czasu, jeśli czegoś będziesz potrzebował możesz złapać mnie na wiadomości prywatnej lub na skype. |
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 19:58 |