| [skarga] Rosario Quentin |
![]() ![]() |
| [skarga] Rosario Quentin |
|
|
wto, 09 lut 2010 - 11:30
Coś tu kurwa chyba nie gra, powiecie mi to Wy. Czy to kurwa normalne, zeby jakis dziaciak neo^^ wpadał na nasza dzielnice, z jebanym gnatem i strzelał do gangsterów? Sam?! Nie, tak być nie może. Jak chcesz gosciu być gangsta, to idź do gangu, i zwołaj swoją gangstę, a "po godzinach" jestes G. Ni chuja. Albo to, albo to. Wjechał na dzielnice, a kiedy mój ziomek kazał mu spieprzać, wpakował mu kule. Ledwo przeżył, wiozłem go do szpitala. Jeśli ktoś czegos z tymi pr0 elO g@n6ster@mI nie zrobi, nie bedzie dobrze. Dzieciak z Redberry szalejacy z giwerką, co nie tak. Nie mam SSów, ale potwierdzi to poszkodowany, John. Wiem już IC, kto to zrobił. I nie puszcze takiego gówna płazem jakiemuś pieprzonemu latynosowi. Kurwa, śmiech na sali, no, powiedzcie, czyż nie? Sorry, że nie wedle schematu, ale to gówno już mnie wkurwia. Każdy chce być G, a nie każdy sie do tego nadaje. A już napewno nie instruktor... Ten post został edytowany przez James Fallen: wto, 09 lut 2010 - 11:36 |
![]() Grupa:
wto, 09 lut 2010 - 11:38
Nie pisz, że jak chce być gangsta niech pójdzie, do gangu. Bo on jest w gangu. A po drugie on jest liderem Acorn Locos 14[Gang, jakbyś nie wiedział] Ten post został edytowany przez Nelly Iverson: wto, 09 lut 2010 - 11:40 -------------------- Umieram, stary.
|
![]() Grupa: Użytkownik
wto, 09 lut 2010 - 12:30
No proszę, dokładnie mówicie jakaś prowokacja, ale nie udana.. Użytkownik został ostrzeżony. -------------------- KIEŁBASA.
|
![]() |
wto, 09 lut 2010 - 14:32
no no.
-------------------- Komputer mi się spieprzył, nie wiem, kiedy będę.
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 13:49 |